MENÜ

Son Blog Yazıları

HANDAN KARATAŞ

Uzun süren iş yaşamımdan sonra kendi adıma severek yapmak istediğim bir iş sahibi olmak amacıyla girdiğim bu yapıda bir tesadüf sonucu Gül hanımın Maya Akademi ile birlikte yeni bir çalışmaya girdiklerini öğrenmemle bende içimdeki bu yeniliği bu adımla pekiştirmek adına Maya Akademi ve Gül hanımla başladığım bu yerde çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Gerek eğitim öğretim kalitesi, gerek akademiden gelen doktor ve eğitmenlerin kalitesi oldukça iyi.

Dr. Ramadan beyin alçak gönüllüğü ve Sn. Alev hanımın sempatikliği ve su gibi ardı arkası kesilmeyen bize farklı bakış açıları ile yaptığı eğitimden dolayı Gülbin hanımın naif ve zarifliğiyle bize verdiği uygulamalarda güzel eğitim tüm bu bilgi ve kalitenin yanında çok güzel sınıf arkadaşlarımızla kurduğumuz sinerji ve iyiki burdayım iyiki başlamışım dediğim yerde olduğum için mutluyum.

Emeği geçen herkese öncelikle doktorlarımıza ve eğitmenlerimize çok teşekkür ederim. Bizden emeğini esirgemeyen Gül hanıma ayriyetten teşekkür ederim. Zaten çok güzel bir anne, iyi bir eğitmen, sahiplenici ve kollayıcı, zarif, iyi bir estetisyen portresidir.

Herşey için bu kuruma ve güzel ekibine çok teşekkür ederim.

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: